Dirbkime kartu. Atrask darbą tinkantį tau. Registruokis!

Mes turime daug darbo vietų, kurias siūlo patikimi darbdaviai, šiose srityse: maisto ruošimas, įvairios gamyklos, logistika ir technikos pramonė. Mes ieškome: užsakymų surinkėjų, įvairaus tipo elektrinių krautuvų vairuotojų, suvirintojų, gamybos mašinų operatorių bei logistikos darbuotojų. Nerandi sau tinkamo darbo? Registruokis ir mes Tau surasime darbo vietą!

Atrask geriausią darbo vietą

Pradėk dabar

Gauk teisingą atlyginimą

Mes vertiname Tavo laiką ir pastangas atliekant darbą gerai. Todėl už atliktą darbą Tau bus atitinkamai sumokėta. Skirtingose darbo vietose, pozicijose ir srityse atlyginimai skiriasi. Tau bus mokamas savaitinis atlyginimas.

Darbo valandos

Mes suprantame, kad Tu nevyksti į Olandiją dirbti tik keletą valandų per savaitę. Todėl mūsų tikslas – surasti tau tinkamiausią darbo vietą ir stabilias darbo valandas.

Darbdaviai ieško Tavęs!

HOBIJ bendradarbiauja su daug darbdavių skirtingose sferose. Tokios didelės įmonės kaip: Hessing, Danish Crown, WE fashion, Vanderlande ar Sligro yra tik keletas iš jų.

Kolegos darbe. kambariokai namie ir geri draugai.

Galiu padėti mamai finansiškai. Ji laiminga – aš laimingas

Ieškojau stabilumo. Dirbant HOBIJ radau jį.

Karjeros galimybės

Žinoma, Tu gali atvykti į Olandiją tik keliems mėnesiams, bet mes galime suteikti tau ne tik darbą, bet ir karjeros galimybes. Tu gali susikurti karjerą kompanijoje, kurioje atvykęs pradėsi dirbti. Kai pats įsitikinsi ar darbas tau patinka, kai parodysi savo sugebėjimus bei motyvaciją, mes galėsime pasiūlyti Tau darbą – tapti HOBIJ darbuotoju, kuris padeda įsitvirtinti naujai atvystantiems žmonėms iš kitų šalių. Tapk: koordinatoriumi, vairuotoju, grupių vadovu.

HOBIJ misija yra kurti kokybišką ateitį.

Mes orientuojamės į vieną pagrindinę filosofiją: HOBIJ darbuotojas yra pats svarbiausias asmuo mūsų įmonėje. Mes tiesiog tikime, kad laimingi žmonės sukuria geresnį pasaulį. Didžiausią dėmesį skirdami lanksčių darbuotojų gerovei, mes padėsime jiems būti produktyvesniems darbe, augti kaip asmenybėms, gyventi geriau ir tapti laimingais.